CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

събота, 2 януари 2010 г.

Fish

вторник, 29 юли 2008 г.

Сближване с момичетата

Миналата събора и неделя и седмицата преди това гледахме малките сестри на Тайсън защото родителите му бяха извън града и ние имахме много забавно време с тях. Правехме много неща, пекохме сладкиши глехме много филми, работехме в градината, отидохме на балетното представлениена Грейси, играхме видео игри и се смяхме през цялото време.Също Грейси се приготвяше да ходи на трек за пресъздаване на живота на пионерите и дори облеклото беше от онова време и аз никога не съм правила това, затова ми беше много интересно и дори облякох неините дрехи които бяха за случая и си направих няколко снимки като жена от миналото.

четвъртък, 10 юли 2008 г.

4ти Юли

Миналия уикенд ходихме в Айдахо при сестрата на Тайсън Гретчен да празнуваме деня на Независимостта и си прекарахме страхотно. Те имаха надуваема къща с пързалка и вода, много забавни игри, много храна и много деца.Прекарахме целия ден играейки с децата и общувайки със семейтсвато освен Гретчен там бяха и семействата на Либи и Емили и ние бяхме талкова щастливи да ги видим и да прекараме време с тях. Вечерта те имаха фоярверки и бенгалски огън, те бяха много впечтляващи и това беше перфектен завършек на деня. На седващия ден се спускахме по реката с надуваеми лодки и гуми,това е нещо което никога не съм правила преди но беше страхотно, отне ни около 2 часа,беше много отпускащо, малко страшно на някои места и много студено но си заслужаваше.Това беше най-срахотния ми празник на Независимостта и нямам търпение за следващата година.

сряда, 2 юли 2008 г.

Нашия уикенд

Ние бяхме много заети през уикенда миналата седмица. В петък отидохме до Уинатчи по работа и ядохме в ресторанта в който работех преди, бях много щастлива да видя повечето ми колегите и да разбера как са. В събота ходихме да плуваме с Либи и момичетата, беше страхотно да играя с децата, направо беше невъзможно да ме извадиш от водата и вследствие от това изгорях. Следобяд ходихме на сватбата на един от приятелите на Тайсън и, с нас също беше друг приател на Тайсън, Джеред и той ни покани на гости и на барбекю ние отидохме и си прекарахме много добре с него и семейството му. За съжаление нямаме никакви снимки от тези събития, само приятни спомени.

сряда, 11 юни 2008 г.

България 2008

Помествам още снимки от моето пътуване надявам се да ви харесат.


петък, 6 юни 2008 г.

Луд живот

Пътувания
Аз се върнах от България в неделя след 26 часов полет(добре че съм свикнала вече с това)и започнах работа на слеващия ден това е лудост знам, но Тайсън искаше да прекарам колкото се може повече време с моето семейство(колко добър съпруг си имам само). Аз си изкарах много добре на моето пътуване и ще поместя повече снимки на следващата ми публикация.
Нова кола
Да, ние си имаме нова кола и аз я обожавам, чисто нова е и е много сладка.Просто стана така че предишната ни кола се счупи и щеше да струва повече да се поправи от цената на самата кола(което ни се случва много често).Така че Тайсъм каза че ще търси кола в събота и когато му се обадих от летището разбрах че си имаме нова кола. Тук помествам снимка на колата, без съмнение съпругът ми свърши доста добра работа с избора си, аз съм изненадана, че той купи чисто нова кола, но съм много щастлива за това и това е което е най-важното.



Парти
Във вторник беше купона за развода на моято зълва Меган и си прекарах много добре, това беше първия ми път да видя сестрите на Тайсъм след като заминах и разбрах колко много ми липсваха и колко много ги обичам.Ака искате да видите повече снимки от партито посетете блога на зълвата ми Либи.



сряда, 21 май 2008 г.

Рождени дни

Обичам да си идвам в България през май месец, защото много неща се случват тогава, като рождения ден на мама и на някои други приятели.
На 20 май, който е рождения ден на мама излязохме да се позаблавляваме по женски;направихме си прически, отидохме на ресторант с баба ми, пазарувахме за дрехи, срещнахме се с приятелка и ходихме на вечеря с баща ми. Аз просто искам да кажа че имам страхотна майка и се чуствам много благословена да бъда нейна дъщеря. Обичам те Мамо.

Рожденичката

Две красавици



На 19 май беше рождения ден на моята приятелка Диди, тя е много готина. Ние имахме пикник в Кайлъка и играехме на топка.Много обичам Диди тя наскоро се завърна от мисия на Храмовия Площад и аз съм много горда с нея.


Рожденичката